Förutom systemdesign så går vi även igenom lösningsorienterad försäljning och hur du kan bli mera framgångsrik med att skapa smarta modeller som skapar återkommande intäkter genom att skapa driftsäkra lösningar och bygga långsiktiga affärsrelationer. Efter genomförd kurs och godkänt prov erhåller kursdeltagarna ett personlig certifikat som Vanderbilt International Values Sales - Certified Professional.

VIVS är en tre dagars utbildning där vi går igenom allt från olika larmklasser, komponenter, regelverk till design och projektering av säkerhetssystem. Systemdesignsdelen omfattar bland annat Vanderbilt SPC, Omnis och ACT kombinerat med smarta VMS integrationer, kommunikationslösningar och övriga smarta integrationsmöjligheter. Detta för att du skall få ut så mycket som möjligt av de olika produkterna och alltid kunna erbjuda den mest optimala lösningen för dina kunder.

Download the course description and agenda:  VIVS Vanderbilt International Values Sales

Som registrerad Vanderbilt partner erhåller ni ordinarie rabatt på kursavgiften. Kontakta oss på pros.nordic@vanderbiltindustries.com för pris och bokning. I kursavgiften ingår frukost och lunch samt kursmaterial. Max 12 deltagare per utbildningstillfälle. Det finns även möjlighet till företagsanpassade kurser.